Direktlänk till inlägg 20 april 2010

Piskipaski

Av Mellan - 20 april 2010 21:36

NU ÄR DET LÄNGE SEN::.....

Åhh det har ju hänt en hel del...

Vi har gästas av underbara familjen Karlsson vid påsk.

Riktigt vem det där var vet vi inte säkert.....men påskharen kom inte personligen så det var väl nån vikarie :-)  


Här lagas mat på hög nivå....(kolla hörselskydden)   Min kära kära syster och jag     

  Fina äggmålade vi :-) och andra målningar, är två mycket koncentrerade glin.   Och maten blev skitgod...Mums!! Korvfylld lammstekmed attans god vinsås.   På utställning var vi :-) Konst i påsk i Hagsta( nån konstänär där som fått dille på uggglor)     


Kan väl inte påstå att vi röjde hela tiden...man måste ju vila ibland osså..

Helgen avslutades med en rejäl magsjuka Hejja hejja !!

Och jag målar så färgen stänker, utställning den 21-23 maj.

Så spännande...fick musiken som ska vara i bakgrunden idag :-)

Annars skiner solen även här :-) inga askmoln här inte.

Men skulle behöva en liten liten plats att andas på.....ska fixa det snart.

Må gott K

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mellan - 21 november 2011 11:25

Hade en som jag känner som kikade in här....vart tog du vägen..... hör av dig igen OM du vill ...

*

Av Mellan - 12 oktober 2011 13:26


Idag är en vanlig dag... Med mycket mera pluggande än vanligt ifs.... Men också en ovanlig dag.. En tyst dag....allt är tyst och kallt här hemma som om hösten öppnat dörren och klivit rakt in.... Jag är kall inombords... Inga tårar ingen dr...

Av Mellan - 5 september 2011 10:08

Måndag...känns skönt faktiskt! Denna vecka blir lite intensiv och kommer avslutas med en tre dagars kurs i Stockholm med hotelrum :-) och förhoppningsvis lär jag mig något underbart och får nya vingar ;-) Idag tragglar jag med datorkunskap..vilke...

Av Mellan - 14 februari 2011 19:22

Ja jag tänkte avslöja det dagen till ära!! Det är .....                                                                                                 ...

Av Mellan - 7 januari 2011 10:15

Man borde få en handbok med instruktioner om sig själv när man typ kommer upp i 15 års åldern....för det är ju då funderingarna kommer. Vem är jag? Vad vill jag? Vad tycker jag om? Ja det mesta vet man kanske inom sig men uttalar aldrig och f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se