Direktlänk till inlägg 25 juni 2010

Härliga Midsommar :-)

Av Mellan - 25 juni 2010 22:44

Idag firades midsommar den sköna i det gröna...

Elller ialla fall på hembyggdsgården på fm och med sill och nubbe hema sen.

Smått tagna(ialla fall jag som inte tål någonting) lullade vi sen över till våra goa grannar och åt goda kakor och drack vin ;-)

Barnen lekte glatt förbi läggdagstiden.

  

Tre av fyra små loppor röjde runt i grannens bil :-)

En helt underb dag alltså.

Hoppas ni haft det samma


Puss och kram *

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mellan - 21 november 2011 11:25

Hade en som jag känner som kikade in här....vart tog du vägen..... hör av dig igen OM du vill ...

*

Av Mellan - 12 oktober 2011 13:26


Idag är en vanlig dag... Med mycket mera pluggande än vanligt ifs.... Men också en ovanlig dag.. En tyst dag....allt är tyst och kallt här hemma som om hösten öppnat dörren och klivit rakt in.... Jag är kall inombords... Inga tårar ingen dr...

Av Mellan - 5 september 2011 10:08

Måndag...känns skönt faktiskt! Denna vecka blir lite intensiv och kommer avslutas med en tre dagars kurs i Stockholm med hotelrum :-) och förhoppningsvis lär jag mig något underbart och får nya vingar ;-) Idag tragglar jag med datorkunskap..vilke...

Av Mellan - 14 februari 2011 19:22

Ja jag tänkte avslöja det dagen till ära!! Det är .....                                                                                                 ...

Av Mellan - 7 januari 2011 10:15

Man borde få en handbok med instruktioner om sig själv när man typ kommer upp i 15 års åldern....för det är ju då funderingarna kommer. Vem är jag? Vad vill jag? Vad tycker jag om? Ja det mesta vet man kanske inom sig men uttalar aldrig och f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se