Direktlänk till inlägg 15 november 2010

En pepparkaksdag

Av Mellan - 15 november 2010 16:42

Idag har vi struntat i alla måsten och åkt till goda vänner och bakat pepparkakor, ätit lunch och lekt, druckit gott kaffe ( tack vare  PH ,för att du fixade maskinen)och så klartätit pepparkakor :-)


Först fick Felix sitt födelsedagspaket som legat och väntat på ett tillfälle att bli överlämnat....han fyllde 3 år 1 augusti....ja jag vet....

      Så här söt kan man vara när man bakar....liten Ludwig lite suddig..

Här görs det traktorer ,tåg och en och annan flodhäst        


Och så fina blev dom och hela köket luktade JUL, Härligt!   Dags för glasyr....

  Mycket strössel blev det...      och lite till....


  Åh så blev det så fint :-) Med strössel från utlandet till och med...

Tack för en jättemysig dag Emma, PH, Felix och Ludwig *kram*  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mellan - 21 november 2011 11:25

Hade en som jag känner som kikade in här....vart tog du vägen..... hör av dig igen OM du vill ...

*

Av Mellan - 12 oktober 2011 13:26


Idag är en vanlig dag... Med mycket mera pluggande än vanligt ifs.... Men också en ovanlig dag.. En tyst dag....allt är tyst och kallt här hemma som om hösten öppnat dörren och klivit rakt in.... Jag är kall inombords... Inga tårar ingen dr...

Av Mellan - 5 september 2011 10:08

Måndag...känns skönt faktiskt! Denna vecka blir lite intensiv och kommer avslutas med en tre dagars kurs i Stockholm med hotelrum :-) och förhoppningsvis lär jag mig något underbart och får nya vingar ;-) Idag tragglar jag med datorkunskap..vilke...

Av Mellan - 14 februari 2011 19:22

Ja jag tänkte avslöja det dagen till ära!! Det är .....                                                                                                 ...

Av Mellan - 7 januari 2011 10:15

Man borde få en handbok med instruktioner om sig själv när man typ kommer upp i 15 års åldern....för det är ju då funderingarna kommer. Vem är jag? Vad vill jag? Vad tycker jag om? Ja det mesta vet man kanske inom sig men uttalar aldrig och f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se