Direktlänk till inlägg 5 september 2011

Rubrik saknas

Av Mellan - 5 september 2011 10:08

Måndag...känns skönt faktiskt!

Denna vecka blir lite intensiv och kommer avslutas med en tre dagars kurs i Stockholm med hotelrum :-) och förhoppningsvis lär jag mig något underbart och får nya vingar ;-)

Idag tragglar jag med datorkunskap..vilket jag INTE förstår mig på..ska skriva nått brev med indrag och grejer..usch...gillar ju inte mallar ;-)


I mitt hjärta trasslar tankar från förra veckan. Var i en situation som gör mig ledsen och nedstämd..trodde jag var bland vänner...men de varken såg eller lyssnade...och jag kände mig så...förskjuten (vilket också är min akilleshäl) men det finns ingen värre känsla. Att ständigt bli avbruten när man talar, med helt andra samtalsämnen , som ett stark markerande  ATT DIG ÄR JAG INTE INTRESSARAD av..

Fine! Jag har inte så starka band där...men just när man öppnar sitt hjärta och känner sig trygg med det och inser...att mig vill de inte lyssna på...ser de inte ,hör de inte , så det tittar bort..

pratar om annat..som om jag bara rapat och allt är genant..

Ja jag vet att jag gillar att prata..så första gången..backar jag _ tänker att jag förstås pratar för mycket *skratt* MEN INSER NÄÄ INTE DET..

Vet att det inte spelar någon roll och jag bara ska vända mig och gå, som sagt , inga starka band så..

Jag har så många fina vänner som finns där för mig och lyssnar och är där ! Som jag kan vara trygg med att de ser mig för att de vill och för att de älskar mig som den pladdriga fia jag är..

Tänk på det ! Allla behöver en blick som är närvarande, ett höra som aktivt hör och ett hjärta som är öppet

Puss 
ANNONS
 
pepsie17m

pepsie17m

5 september 2011 14:49

Åh min kära vän...blir så ledsen när jag hör detta... Vet att du allltid i slutänden finner ett sätt att, för din egen skull, kunna hantera smärtsamma upplevelser. Men vet att vägen kan var både stickig och besvärlig...
Jag tillhör kategorin som älskar dig för den DU är! Och jag vet att vi är MÅNGA!!!

Tänker på dig och *kramar om* <3 /Pia!

http://pepsiespysselverkstad.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mellan - 21 november 2011 11:25

Hade en som jag känner som kikade in här....vart tog du vägen..... hör av dig igen OM du vill ...

*

Av Mellan - 12 oktober 2011 13:26


Idag är en vanlig dag... Med mycket mera pluggande än vanligt ifs.... Men också en ovanlig dag.. En tyst dag....allt är tyst och kallt här hemma som om hösten öppnat dörren och klivit rakt in.... Jag är kall inombords... Inga tårar ingen dr...

Av Mellan - 14 februari 2011 19:22

Ja jag tänkte avslöja det dagen till ära!! Det är .....                                                                                                 ...

Av Mellan - 7 januari 2011 10:15

Man borde få en handbok med instruktioner om sig själv när man typ kommer upp i 15 års åldern....för det är ju då funderingarna kommer. Vem är jag? Vad vill jag? Vad tycker jag om? Ja det mesta vet man kanske inom sig men uttalar aldrig och f...

Av Mellan - 5 januari 2011 14:54

Tänkte skriva ett långt och tänkvärt inlägg om oreda och år 2011s plik. Men om en stund kommer sonens kompis på en lekstund så hinner bara lägga in ett preludium om detta..... Det här är min atelje nu......              Fortsättning föl...

Presentation


"Det man vill det kan man"

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Världen som Mellan ser med Blogkeen
Följ Världen som Mellan ser med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se